Jobba hos oss

Vi strävar efter att vara bäst

Weply är Skandinaviens livechatt-expert. Vår plattform skulle inte vara där den är idag utan vårt team av tekniska entreprenörer, marknadsföringsnördar och chattkonsulter med explosiv talang och obestridlig drivkraft. Vår gemenskap är ambitiös, innovativ och resultatorienterad. Vår platta organisationsstruktur gör att saker och ting kan hända snabbare än på ett typiskt mjukvaruföretag. Trots att vi ständigt är på språng, kommer vi ihåg att fira våra framgångar och att ha kul medan vi skapar värde för miljoner människor genom att erbjuda bra kundservice, generera leads och skapa fler arbetsplatser för människor som befinner sig i arbetsmarknadens marginaler.

Vi är ett mångfaldsteam som har lyckats skapa en arbetsplats som ger plats för de som inte trivs i traditionella kontorsroller. Det är motiverande för oss att hjälpa till och lösa ett samhällsproblem. Det är därför vår vision, att bli det företag i världen som sysselsätter flest personer med funktionshinder.

sommerfest
glada anställda
nationaliteter
fotskakningar
foosball points

´

Vi växer!

Håll ett öga på denna sida för öppna positioner.

Vill du vara med i teamet?

Vi är alltid intresserade av att möta exceptionella talanger som kan hjälpa oss att leverera våra lösningar och skapa värde för miljontals människor.