Help center Integreringar Koppla Weply till Messenger

Koppla Weply till Messenger

Uppdaterad: Oktober 20, 2022

Innan du börjar:

• Endast administratörer på Facebook-sidor kan koppla Weply till en Facebook-sida.
  • Om du har flera konton hos Weply, samt flera sidor du hanterar på Facebook, måste du upprepa denna integrationsprocess för att koppla rätt Weply-konto till respektive Facebook-sida. Detta för att säkerställa att chattagenterna har rätt information som de får när de chattar för en specifik Facebook-sida, precis som med dina webbplatser.

2. Klicka på Settings

Click on Settings

3. Klicka på Integrations

Click on Integrations

4. Klicka på Manage integrations under Messenger

Click on Manage integrations under Messenger

5. Klicka på Connect to messenger

Click on Connect to messenger

6. Klicka på Continue as ...

Du kommer att visas vilket Facebook-konto du är inloggad med, eller uppmanas att logga in.

Click on Continue as ...

7. Tillåt vilka profiler Weply ska chatta för åt dig

Om du har flera Facebook-profiler, som kräver ett specifikt Weply-konto att hanteras av Weply, kopplar du den specifika Facebook-profilen till respektive Weply-konto. Det betyder att du måste logga in på varje konto och upprepa denna integrationsprocess.

Allow which profiles Weply should chat for on your behalf

8. Klicka på Next

Click on Next

9. Klicka på YES

Click on YES

10. Klicka på Done

Click on Done

11. Klicka på OK

Click on OK