Support Integritet och säkerhet Lägg till Weply i Content Security Policy

Lägg till Weply i Content Security Policy

Uppdaterad: 4 december 2023

Content Security Policy (CSP) är ett HTTP-svarshuvud, som är en säkerhetsstandard utformad för att ge dig full kontroll över vem som kan komma åt JavaScript, CSS, HTML och andra resurser som finns på din webbplats. Den levereras som en rubrik till användarnas webbläsare av din webbserver. Vanligtvis begränsar CSP-deklarationer laddningen av skript och stilar endast från din egen domän och alla godkända verktyg.

Om du har en CSP måste du lägga till Weply i den för att den ska visas på din webbplats.

Kontakta din webbutvecklare, hostingleverantör eller den som hanterar din webbplats för att justera CSP-inställningarna. Eftersom alla servrar är olika kommer Weply inte att kunna hjälpa till att felsöka problem med CSP-fel.

Lägga till Weply till din CSP

För standard-CSP, lägg till följande i din default-src.

https://app.weply.chat https://cdn.weply.chat

Om du har strängare policyer ska du lägga till följande i script-src, img-src, and frame-src.

https://app.weply.chat https://cdn.weply.chat