Support  Bästa praxis  Notifikationer med Weply leads till din iOS enhet

Notifikationer med Weply leads till din iOS enhet

Uppdaterad: den 21 oktober, 2022

Följ den här enkla guiden om du vill få aviseringar från Weply när vi vidarebefordrar et lead till dig. Guiden är för dig som har en iOS-enhet och använder Apples vanliga Mail-app. Låt oss börja!

Upprätt Weply som kontakt med följande e-mail: noreply@weply.dk

Alternativt:
Ladda ner och spara Weply som kontakt här

Gå in i din Mail-app.

OBS: Den här vägledningen är endast för dem som har kopplat sin e-mail till standard Mail-appen på iPhones.

Klicka på din VIP-inkorg

Lägg till Weply som VIP

Weply är nu lagt till som VIP. Klicka på VIP-notiser för att säkerställa att du får notifikationer från Weply.

Vi rekommenderar att du tillåter alla notifikationer på alternativen för att säkerställa att du får dina kundförfrågningar omedelbart.

Sådan! I framtiden kommer du att få ett meddelande på din iPhone när du får ett lead från Weply.