Support Bästa praxis Hur du får dina leads till din primära Gmail-inbox

Hur du får dina leads till din primära Gmail-inbox

Uppdaterad: den 21 oktober, 2022

Får du dina Weply-leads i en mapp som inte gör dig uppmärksam på mailet? Ingen fara, det är enkelt att ändra den till din primära inkorg. Nedan har vi skrivit en kort guide för Gmail-användare, där du antingen kan göra det via din mobila enhet eller ditt skrivbord.

Gmail (mobil)

Alternativ 1. Markera som inte skräppost

1. Öppna skräppostmappen och klicka på ditt Weply lead mail.
  2. Tryck på de tre prickarna i det övre högra hörnet av meddelandet och klicka på Rapportera inte spam.

Alternativ 2. Flytta till den primära inkorgen

1. Gå till den mapp där dina Weply-meddelanden finns.
  2. Tryck på de tre prickarna i det övre högra hörnet av meddelandet, klicka på Flytta till och välj Primärbrevlåda.

Oavsett om du använder alternativ 1 eller 2 kan du lyfta fram Weply-leads ännu mer genom att lägga till detta extra steg. Tryck bara på de tre prickarna i det övre högra hörnet av meddelandet och klicka på Markera viktigt. På så sätt ser du till att prioritera Weply-e-postmeddelanden i din inkorg.

Gmail (desktop)

Alternativ 1. Markera som inte skräppost

1.  Öppna skräppostmappen och välj e-postmeddelandet.
  2. Högerklicka på det valda e-postmeddelandet och klicka på Inte spam.

Alternativ 2. Lägg till i kontaktlistan

1. Öppna det valda e-postmeddelandet med den e-postadress som du vill spara.
  2. Klicka på avsändarens kontaktinformation (Weply's). Här klickar du på Lägg till kontakt och lägger till Weply i din kontaktlista.

Alternativ 3. Flytta till den primära inkorgen

1.  Gå till din mapp där Weplys leadmail finns.
  2. Högerklicka på det valda e-postmeddelandet och klicka på Flytta till och välj Primärbrevlåda.

Du kommer nu att vara helt säker på att du kommer att märka när vi skickar dig dina leads!