Fyll i formuläret för att komma igång

Läs vad våra kunder säger

Vi är mycket nöjda med tjänsten - genererar mycket fler leads än vi till en början trodde och kunderna är också väldigt nöjda. De som tar hand om kunderna är duktiga på att hjälpa kunderna och när vi sedan ringer upp blir är de ofta imponerade. Ge detta en chans och ni kommer inte bli missnöjda. Weply vill ha nöjda kunder och har därför inga krångliga avtal utan allt fungerar väldigt smidigt och med kunden i fokus.

— Fredrik Krylborn

Jag är mycket nöjd med Weply. Kunderna får ett snabbt och trevligt bemötande och Weply fångar upp dem så att de inte surfar vidare utan att först lämna sina kontaktuppgifter och beskriva sitt ärende. Weply har en förmåga att låta personliga och proffsiga och det uppfattas som att det är vår egen personal som sitter i chatten.

— Fredrik Vedin

Vi är mycket nöjda med Weply. Det har gjort att vi ytterligare har ett sätt att fånga upp kunderna. Chatt-agenterna som svarar är dessutom mycket proffsiga och ger verkligen ett uttryck av att vara en del av Firesafe.
Det är också mycket lätt att ha kontakt med Weply och de är mycket hjälpsamma och lätta att ha kontakt med. För oss är det en prisvärd tjänst.
Är man tveksam rekommenderar jag verkligen att man provar.

— Marie Karlsson

Weply har gett oss gett Rättsakuten en ny kund om dagen - vi måste därför nyanställa en biträdande jurist för att klara av den nya anstormningen. Trevlig personal och intelligenta chatt-agenter har de.
Weply har ökat konverteringen på rattsakuten.se med minst 50% - det är en sån värdefull tjänst. Varje dag ett företag inte använder Weply på sin hemsida är en dag då ni missar affärsmöjligheter.

— Fredrik Jörgensen

Tjänsten har underlättat mitt arbete med kundsupport och försäljning genom att generera varma leads. Inte minst om sena kvällar och nätter utanför min arbetstid. Även väldigt behjälpliga vid justering av design och implementering av manus till sina chattkonsulenter. Rekommenderar.

— Cecilia Olafsson

Har du frågor?