Vill du vara en del av Weply?

Weply skulle inte vara där det är idag utan vårt team av teknik-entreprenörer, marknadsföringsnördar och chattkonsulter med explosiv talang och obestridlig drivkraft. Vårt team är ambitiöst, innovativt och resultatorienterat.

Weply är långt ifrån ditt typiska mjukvaruföretag. En platt organisationsstruktur gör det möjligt för bra idéer att snabbt implementeras. Trots att vi ständigt är på språng, kommer vi ihåg att fira våra framgångar och ha kul medan vi skapar värde för miljontals människor med vår förmåga att generera leads genom konversationer.

Vi är ett mångfaldigt team som har lyckats skapa en arbetsplats som ger plats för dem som inte trivs i traditionella kontorsroller. Det är en motivation för oss att vi hjälper till att lösa ett samhällsproblem. Det är därför vår vision är att bli det företag i världen som sysselsätter flest personer med funktionedsättning.

images-careers-01
länder
glada anställda
språk
nationaliteter

Hur är det att jobba för Weply?

´

Vi växer!

Håll ett öga på denna sida för öppna positioner.

Vill du bli en del av vårt team?

Vi är alltid intresserade av att möta exceptionella talanger som kan hjälpa oss att leverera våra lösningar och skapa värde för miljontals människor.