KÖPENHAMN 

ATTRAKTIV LÖN

SNART SOM MÖJLIGT

Growth Manager (fulltid, Köpenhamn)

Är du redo för nya utmaningar? Letar du efter ett jobb där du kan utveckla dina säljkompetenser och vara en del av en rolig, fartfylld, internationell arbetsplats? Vi söker efter en driven Growth Manager som vill vara med på vår resa och utveckling på den svenska och norska marknaden. Om du förstår eller talar norska och/eller sitter på kunskap om den norska marknaden är det ett stort plus! 

Vilka är vi?

Weply är ett mjukvaruföretag i hjärtat av Köpenhamn som utvecklar och bemannar chattfunktioner för företag som vill konvertera webbplatsbesökare till leads. Vi hanterar för närvarande livechattar för +2 500 företag och vårt mål är att bli den ledande leverantören på den globala marknaden. Vi är verksamma i Danmark, Sverige, Norge och Nederländerna och söker nu engagerade medarbetare till våra svenska och norska avdelningar.

Om tjänsten

Som Growth Manager kommer du att spela en viktig roll i Weplys fortsatta utveckling genom att kontakta potentiella affärskunder. Huvudsyftet med denna roll är att introducera Weply och den produkt vi erbjuder. Du kommer vara kundens första introduktion till företaget och det är därför viktigt att du kan förstå deras utmaningar, behov och kunna presentera värdet av vår produkt på ett tilldragande och entusiastiskt sätt.   

Vi investerar gärna i din utveckling och framgång, så självklart får du all hjälp du behöver av ditt team för att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i rollen!

Vi letar efter bra energi och mycket driv! Dessutom ser vi gärna att du:

 • Talar och skriver flytande svenska och gärna engelska.
 • Har du erfarenhet av den norska marknaden och/eller förståelse för det norska språket är det en stor fördel!
 • Är tävlingsinriktad, har mycket driv och är ambitiös i ditt arbete.
 • Är ivrig att lära dig och trivs i en arbetsmiljö med högt tempo.
 • Har god förmåga att tala inför publik och kan komma överens med alla typer av människor.
 • Har kunskap och erfarenhet av försäljning. Detta är dock inget krav om du är motiverad att lära dig och utvecklas inom branschen.

Hur är det att arbeta på Weply?

Arbetsmiljön på Weply har en avslappnad atmosfär där du snabbt kommer att känna dig hemma. Vi skrattar mycket, high-fivear mera och måndagar är lika energigivande som fredagar. Vi älskar att ha kul, och varje månad anordnar vi en teamdag med en rolig och social aktivitet. Du kommer också kunna njuta av en fredagsbar, pannkaksfredagar och vår version av OS: Weply Games.  

Viktigast av allt är att du får roliga, omtänksamma och hjälpsamma kollegor som ser fram emot att välkomna dig, ge stöd och hjälpa dig att utvecklas i din befattning.

Vad erbjuder vi?

 • En konkurrenskraftig och attraktiv lön.
 • Du kommer att vara en del av ett expansivt företag med ambitiösa mål och utvecklingsmöjligheter.
 • Om du presterar bra finns det gott om möjligheter att växa och ta på dig mer ansvar, till exempel en ledarroll.
 • Du kommer att arbeta på ett kontor i hjärtat av Köpenhamn, prydd med en 500 m2 stor takterrass med utsikt över staden, där vi ofta tänder grillen och tar en drink på sommaren.
 • Stimulerande kontorsutrymme och tillförlitlig utrustning.
 • Gott flöde av snacks, gott kaffe och olika drycker under arbetstimmarna.
 • Sociala evenemang som fredagsbar, månadsvis teamdag, årlig sommarfest och julfest.

De praktiska aspekterna

Tjänsten är på 37,5 timmar per vecka och utförs under arbetstid 8-17 på vardagar på vårt kontor beläget på Vesterbrogade i Köpenhamn.   

Vi ser fram emot att få lära känna dig, så tveka inte att skicka en motiverad ansökan och ditt CV, då vi bjuder in till intervjuer löpande. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Country Manager, Johan Sollevi, på +46 706 83 16 75. Startdatum är så snart som möjligt. 

Om detta är vad du tänker just nu, skicka in din ansökan nedan. Vi ser fram emot att höra från dig!

r

SE Job Application Simple

Din information


Din ansökan